Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Május 27. 19:21, hétfő | Helyi
Forrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

15 éves körözött személyt és ittas biciklist is fogtak a rendőrök

15 éves körözött személyt és ittas biciklist is fogtak a rendőrök

15 éves körözött fiatalembert, agresszív részeget és ittas biciklist is fogtak a rendőrök a hétvégén.

Karádon kapták el a balatonlellei járőrök május 26-án a délelőtti órákban azt a 15 éves fiatalembert, akit eltűnés miatt köröztött a Fonyódi Rendőrkapitányság.A fiút a helyszínen elfogták és előállították a Balatonlellei Rendőrőrsre. Meghallgatását követően a öreglaki gyermekotthonba szállították és átadták nevelőjének.

Szintén május 26-án érkezett bejelentés a Siófoki Rendőrkapitánysághoz a mentőszolgálat diszpécserétől, aki segítséget kért egy önkívületi állapotban lévő személyhez.A helyszínen a tanúk elmondták, hogy a férfi erősen ittas állapotba került, mindenkibe belekötött, összeveszett a vendégekkel majd futva elindult haza, azonban a futás közben arcra eset. Az esés következtében a bal szeme fölött zúzódást szenvedett. Az esést követően visszament a csárda parkolójába, ahol mentőt hívtak hozzá. A 23 éves személyt rendőri segítséggel elhelyezték a mentőautóban. A férfi a kórházba szállítását követően is folytatta az agresszív viselkedést, de végül sikerült orvosi ellátásban részesíteni.

A Siófoki Rendőrkapitányság közlekedési járőrei 2013. május 26 -án a késő esti órákban Ádánd településen ellenőrzés alá vontak egy helyi lakost, aki kerékpárjával világítás nélkül közlekedett. A helyszínen alkalmazott alkohol szonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök közölték a férfivel, hogy előállítják, azonban ő a többszöri felszólítás ellenére sem volt együttműködő. Végül sikerült beszállítani a közeli kórház ügyeletére vér mintavétel céljából. A férfivel szemben szabálysértési eljárást indítottak.

(Forrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, Kép: mandiner.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: