Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2013. Május 29. 13:15, szerda | Helyi
Forrás: SMRFK

Anya és lánya akart fémet lopni egy cégtől

Anya és lánya akart fémet lopni egy cégtől

2013. május 28-án anya és lánya ellen indított eljárást a Marcali Rendőrkapitányság lopás bűntette miatt. Fémet akartak lopni, de a biztonsági őr megzavarta őket. Kerékpárral menekültek el a helyszínről.

A rendelkezésre álló információk szerint anya és lánya 2013. május 28-án a kora esti órákban, Marcaliban, egy cég tulajdonában lévő üzemi területre behatoltak. Ezt követően a telepen lévő egyik raktárépület ajtó műanyag ablakát betörték és onnan különböző fém alkatrészeket kíséreltek meg eltulajdonítani. Az alkatrészeket az épületből kihozták, azonban azokat a telepről elvinni nem tudták, mert a vagyonőr megzavarta őket. Kerékpárjukkal Boronka irányába menekültek, de messze nem jutottak, hiszen a rendőrök elfogták őket.
A 46 éves anyát és 27 éves lányát előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, akik kihallgatásuk során elismerték tettüket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 11. 07:02, szombat | Életmód

EU20 - Koncertek, futóverseny, családi programok az évfordulón

Egész napos fesztivállal, benne futóversennyel, koncertekkel, családi programokkal várják a közönséget május 12-én a fővárosi Szabadság téren Magyarország EU-csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Külföld

Az Egyesült Államok újabb 400 millió dollár értékű hadifelszerelést küld Ukrajnába az orosz offenzíva elleni védekezéshez

Az Egyesült Államok 400 millió dollár (mintegy 170 milliárd forint) értékű újabb fegyverszállítmányt és katonai felszerelést küld az ukrán hadsereg számára, közvetlenül a hadszíntérre.