Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Május 26. 11:32, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Kaposvári Röplabda Akadémia

Az aranyéremért játszhatnak a Kaposvári Röplabda Akadémia fiataljai

Az aranyéremért játszhatnak a Kaposvári Röplabda Akadémia fiataljai

Nagyszerű napot zárt a Kaposvári Röplabda Akadémia együttese a fiú Országos Gyermek Bajnokság békéscsabai hatos döntőjében. Kovács Balázs tanítványai előbb bejutottak a legjobb négy közé, majd az elődöntőt is sikerrel, játszmaveszteség nélkül vívták meg, így vasárnap délután az aranyéremért szállhatnak harcba.

A RÖAK együttese a pénteki csoportkört egy győzelemmel és egy vereséggel zárta, így szombaton délelőtt a négy közé jutásért lépett pályára. A Debrecen elleni találkozó nem okozott túl sok nehézséget, a fiúk gond nélkül nyertek 3-0-ra. A Csepel elleni elődöntő már nagyobb küzdelmet ígért, de a kaposváriak az első és második játszmában nem adtak esélyt riválisuknak, így a döntő kapujába kerültek. A harmadik szettben ugyan szorongattak a „szigetországiak”, de a végén a somogyiak örülhettek a 26:24 arányú sikernek, így kialakult az örömteli végeredmény.
„Örülök neki, hogy a tavalyi első hely után az idén is a dobogón zárjuk a bajnokságot – mondta Kovács Balázs edző. - Azt hiszem, bizakodva várhatjuk a döntőt: a mai sikerek után van önbizalma a csapatnak, és ha úgy alakul, össze is tudjuk kapni magunkat. Megpróbálkozunk a bravúrral vasárnap!”

A Kaposvári Röplabda Akadémia a Kecskemét-Dunaújváros párharc győztesével játszik majd a magyar bajnoki címért vasárnap 14 óra 30 perces kezdettel.

(Szöveg: Kaposvári Röplabda Akadémia)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: