Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Augusztus 01. 20:21, csütörtök | Helyi
Forrás: SMRFK

Cigiért és pénzért zsaroltak, vádat emeltek ellenük

Cigiért és pénzért zsaroltak, vádat emeltek ellenük

A Marcali Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott két fiatalkorú marcali lakos ellen rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás során felmerült adatok alapján a két fiatalkorú fiú 2013. május 06-án a délutáni órákban a helyi általános iskola előtt egy gyermekkorú személytől cigarettát és pénzt követeltek. A fiúk testi bántalmazást helyeztek kilátásba, amennyiben a sértett nem teljesíti kérésüket. A sértett személy a kérésnek nem tudott eleget tenni, mivel cigaretta és pénz sem volt nála. A fiatalkorúak arra kényszerítették, hogy menjen haza és kérjen a nagymamájától. A fenyegetés hatására a sértett személy hazament és a nagymamájától pénzt kapott, mellyel visszatért és a fiúk a kezéből erőszakkal elvették az összeget.
Az eljárást 2013. július 29-én a Marcali Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte, a nyomozás iratait vádemelési javaslattal megküldte a Kaposvári Járási Ügyészség fiatalkorúak Ügyészének.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV