Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Május 14. 13:37, kedd | Helyi
Forrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Éjszakai randalírozók

Éjszakai randalírozók

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2013. május 09-én eljárást indított három fiatalkorú és egy felnőttkorú személy ellen.

A gyanúsítottaktöbbrendbeli zsarolás,rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kerültek eljárás alá.

A tizenéves fiatalok 2013. május 08-án este fél kilenc körüli időben Kaposváron a Nyár utcában tettleg bántalmaztak egy gyermekkorú személyt, akitől erőszakkal cigarettát vettek el, majd a sértettet a cigaretta elvételét követően ismét tettleg bántalmazták.

Ezt követően este tíz körüli időben szintén Kaposváron a Csík Ferenc sétányon található Jókai parkban előzetes szóváltást követően tettleg bántalmaztak egy kaposvári tartózkodási helyű lakost, annak érdekében, hogy a sértett az édesanyja lakására elmenjen, és onnan pénzt lopjon, mellyel jogtalan haszonhoz kívántak jutni.

2013. május 9-én virradóra az Újpiac téren található távolsági buszpályaudvaron, előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy férfit, pénzt akartak tőle eltulajdonítani, mely során szintén erőszakot alkalmaztak. A bántalmazás következtében a sértettnek sérülései keletkeztek.

A Kaposvári Rendőrkapitányság nyomozói a fiatalkorúakat és O. Erik felnőttkorú személyt kihallgatták, majd – őrizetbe vételük mellett - kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A Kaposvári Járásbíróság 2013. május 11-én 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte mind a négy személyt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: