Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Május 22. 10:54, szerda | Helyi
Forrás: SMRFK

Előzetes letartóztatásban a kaposvári rablók

Előzetes letartóztatásban a kaposvári rablók

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2013. május 17-én rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen indított eljárást.

A rendelkezésre álló adatok alapján a kora esti órákban egy kaposvári bevásárló központ mögött egy 12 éves kaposvári gyermektől két ismeretlen személy fizikai erőszakkal elvette a mobiltelefonját. Miután a telefonját elvették, a sértettet a bevásárlóközpont mögötti vízelvezető árokba lökték, majd elfutottak a helyszínről.

A nyomozás során a rendőrök látókörébe került L. Viktor 20 éves, valamint egy 15 éves fiatalkorú személy. A rendőrök a fiatalkorút még aznap, 20 éves társát pedig másnap, 2013. május 18-án fogták el. A nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki és – őrizetbe vételük mellett - kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A Kaposvári Járásbíróság 2013. május 19-én a gyanúsítottakat 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte.

Címkék: előzetes, SMRFK

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: