Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. Július 24. 22:10, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Feloldották az útzárat Somogyban Juta és Várda között

Feloldották az útzárat Somogyban Juta és Várda között

Újra mindkét sávban járható a halálos baleset miatt szerda délután teljes szélességében lezárt út Juta és Várda között - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Méhes Dóra a balesetről kiadott korábbi közleményt kiegészítve, illetve módosítva a sérültek számát, szerda este arról tájékoztatott, hogy egy nő a helyszínen meghalt, és nem hárman, hanem négyen sérültek meg, amikor egy Osztopán felől érkező személygépkocsi áttért a menetiránnyal szemközti oldalra, és frontálisan ütközött egy Juta felől érkező autóval.

A szóvivő közlése szerint a szabályosan haladó autóban egy házaspár utazott. A 36 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, a férjét és a másik autóban ülő két kisgyereket, valamint az autót vezető férfit a mentők kórházba szállították.

A helyszínelés, majd az azt követő műszaki mentés délután 4 órától este negyed tízig tartott, fél héttől azonban már félpályán megindulhatott a forgalom.

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a balesetről kiadott közleményben arról tájékoztatott, hogy a kaposvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és egy műszaki mentővel vonultak a balesethez és riasztották a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is.

Gaál Attila beszámolója szerint az egyik autó - amelyben egy felnőtt és két gyermek utazott - az út menti árokba csapódott, a másik autóban utazó két felnőtt a járműbe szorult, őket feszítővágóval szabadították ki a roncsból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 16:00, hétfő | Belföld

Gyérítik a szúnyogokat

Kilenc vármegyében, csaknem ötvenezer hektáron gyérítik a szúnyogokat

2024. Május 20. 12:00, hétfő | Sport

Kosárlabda

3x3-as olimpiai selejtezőtorna - Magyarország - Csehország

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói