Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2013. Május 30. 20:43, csütörtök | PR
Forrás: www.clubchrome.hu

Fergeteges Broadway Night a Club Chrome-ban

Fergeteges Broadway Night a Club Chrome-ban

A nyár első éjszakáján, szombaton igazi, csillogó Broadway hangulat vár Téged is és minden bulizni szerető vendéget a Club Chrome-ban.

Fülledt nyarak emlékeit elevenítheted fel szombat éjszaka, hiszen profi show táncosok várnak Rád a Club-ban. A lányok csábító műsorával szó szerint a belváros csúcsán érezheted magad. Ha szereted az izgalmakat, a látványt, a gyönyörű nőket, a finom italokat és az igényes zenét, a „csigahídon” van a helyed június elsején.

A lányok kevésnek bizonyulnak? Csak a Te szórakozásod szolgálja az európai színvonalú fény-és hangtechnika, hogy a háromszintes clubban kellőképpen ellazulhass. Hangulatos beltér, kellemes atmoszféra vár Rád, képzett és gyakorlott klubszemélyzet lesi minden kívánságod! A tánc mámoráról Dj Bakai gondoskodik, aki a 80-as, 90-es és napjaink legpörgősebb slágereit hozza el Neked! Hogy ki ne száradj, menet közben oltsd szomjadat bátran, hiszen a Club Chrome mindig kedvező italakciókkal, sőt : 50 féle koktéllal vár Téged.

Bulizz, lazulj és ne feledd: ha 23 múltál a Club Chrom-ban a helyed szombat éjjel!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat