Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Május 17. 16:50, péntek | Helyi

Geiger András a hónap somogyi sportolója

Geiger András a hónap somogyi sportolója

A Somogy Megyei Közgyűlés és a Somogy Megyei Sportszövetség hagyományos választásán, a felnőtt férfi kategóriában a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatának válogatott ütője, Geiger András érdemelte ki az április legjobb somogyi sportolója címet.

A kaposvári férfi röplabdacsapat áprilisban története 15. magyar bajnoki címét ünnepelte. Az együttes a fináléban egymás után háromszor verte meg a nagy rivális kecskemétieket, így végül hazai pályán hódította el az újabb aranyérmet. A sikerből ezúttal is nagy részt vállalt a csapatkapitány, Geiger András, aki jól teljesített a pályán, ráadásul összefogta a pályán a fiatal együttest. Geiger két éve tért haza, és azóta két bajnoki arannyal és ugyanennyi magyar kupa-elsőséggel gyarapította amúgy sem kis gyűjteményét.
A 34 esztendős játékos a díjátadáson elmondta: nem lehet megszokni a bajnoki címeket, hiszen minden évben hosszú hónapokat kell dolgozni a sikerért. Geiger András a Csurgói KK Magyar Kupa-bronzérmes kézilabdázóját, Grebenár Gábort és a Kaposvári Nehézatlétikai SE felnőtt magyar bajnok birkózóját, Borsos Dávidot előzte meg a szavazáson, és a Vármegyeháza dísztermében vehette át a díjat és a vele járó ajándékokat.

(Kép és szöveg forrása: Volleyball Kaposvár Hungary, www. kaposvarvolley.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.