Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2013. Június 27. 18:24, csütörtök | Helyi
Forrás: SMRFK

Ittas vezetés és garázdaság

Ittas vezetés és garázdaság

Ittas járművezetőt és garázda férfit állítottak elő a somogyi rendőrök.

A Fonyódi Rendőrkapitányság eljárást indított 2013. június 26-án egy balassagyarmati férfi ellen. A rendelkezésre álló információk szerint a 19 éves fiatalember személygépkocsijával Balatonboglár belterületén a Gaál Gasztron utcából balra kivánt kanyarodni a Rózsa utcára. Haladása közben helytelenül választotta meg járműve sebességét és letért a menetiránya szerinti jobb oldali útparadkára, ahol egy közúti jelzőtáblának ütközött, majd az úttestre visszasodródva keresztbe fordulva megállt. Ezt kővetően a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül tovább hajtott, majd megállt egy közeli udvarban. Az adatgyűjtés során a rendőrök megtalálták az udvarban leparkolt autót és tulajdonosát. A 19 éves férfit a rendőrök előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra. Meghallgatását követően az alkalmazott légalkohol-mérő készülék pozitív értéket mutatott, ezért a helyi orvosi rendelőbe is előállították vér és vizelet mintavétel céljából. A férfi forgalmi engedélyét a rendőrök bevonták.
A Nagyatádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2013. június 26-án eljárást indított garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének gyanúja miatt egy bakházai lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 23 éves férfi 2013. június 26-án délután egy bakházai vegyesbolt előtt egy helyi férfit több alkalommal, ököllel nagy erővel arcon ütött. A bántalmazás következtében a sértettnek kiesett két foga és egyéb sérülései is keletkeztek. A 23 éves H. Jánost előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, aki gyanúsítottkénti kihallgatása során elismerte tettét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás