Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Május 09. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Facebook

Kaposvári Egyetemi Napok (KEN) újratöltve

Kaposvári Egyetemi Napok (KEN) újratöltve

Megkezdődött a Kaposvári Egyetem négy napos rendezvénysorozata.

A diákok és a helyiek körében is nagy népszerűségnek örvendő Kaposvári Egyetemi Napok tegnap délután nyitott a magyar DJ válogatott jótékonysági foci gálájával. A múlt évhez hasonlóan, idén májusban is összegyűlt a DJ-k csapata, hogy jótékony célra fordítsák bevételüket, amely 2013-ban a kaposvári Vadvirág Alapítványhoz kerül. A „mérkőzés” méltó lezárásaként kifulladásig tomboltak a fiatalok Wallas, Dj Junior, Bárány Attila, Fat, WhiteBoy, Smiths, Németi, Suna, Spigiboy, Dj Dominique, Warped Destruction, Stick, Goldsound, Tigran, Thomka, Newik, Danny L, Candyman zenéire.

A szervezők a következő napokban sem hagyják unatkozni a közönséget. Ma este „házi” Csillag születik vetélkedőre invitálnak a szervezők, de lesz még Beer pong és csocsó verseny is. A „sportolás” fáradalmait a 5STENSION és a DELTA zenekar enyhíti.

Pénteken többek között főzőverseny, rendőrségi bemutató, valamint vetélkedők színesítik a napot. A buli hangulatról DJ Borovszky, a Robotrock, Aris és Kiwy gondoskodik.

A hét zárásaként szombaton Capoiera bemutatóra és alternatív fesztivál festészetre csalogatják az érdeklődőket. Szombat este a Mocsok1Kölykök zenekara után egy igazi nagyágyúval, az INTIM TORNA ILLEGAL-lal és egy meglepetés DJ-vel búcsúzik a fesztivál.

Több információ (a jegyárakról és a rendezvény ideje alatti kedvezményes taxi szolgáltatásról) a fesztivál plakátján található.

(Szöveg és kép: facebook.com)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma