Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Május 19. 21:34, vasárnap | Helyi

Kaposvári Vízilabda Klub - A szezon legfontosabb meccse következik

Kaposvári Vízilabda Klub -  A szezon legfontosabb meccse következik

A bennmaradás szempontjából hihetetlenül fontos mérkőzés következik hétfőn este 19 órától a pécsi Abay Sportuszodában, ahol a Kaposvári Vízilabda Klub csapata a PVSK együttese ellen vendégszerepel.

Az már biztosan eldőlt, hogy a Ferencváros gárdája megőrizte Ob I-es tagságát, miután legyőzte a Pécset, így már csak egy hely kiadó, amely bennmaradást ér. A kaposváriak még nem tudtak nyerni a baranyai rivális otthonában, de a szezon utolsó mérkőzésén bármi megtörténhet. Ráadásul Burburan-legénység egyre jobb formában van, ezt bizonyítja a Ferencváros elleni sikerük is. Amennyiben képesek azt a játékot nyújtani a baranyai megyeszékhelyen is, nem jelenthet gondot a három pont bezsebelése.

A kaposvári Virágfürdőben rendezett Kaposvári VK–PSVK találkozó is a hazaiaknak állt a zászló, hiszen már 6–3-ra is vezettek, de ezt követően a vendégek fordítani tudtak, majd 9–7 után is ugyanez következett be.

Engem a vezetőség azért hívott, hogy bennmaradjon a csapat az első osztályú bajnokságban – mondta a a kaposvári klub játékos-edzője, David Burburan. – Tudtuk, hogy ez nagyon nehéz lesz, és az utolsó percig küzdeni fogunk ezért.

A szezon utolsó, mindent eldöntő mérkőzésére a klub vezetősége szurkoló buszt indít, melyre Horváth Dánielnél lehet jelentkezni az alábbi elérhetőségeken (Tel.: 20/429-8837, e-mail: horvathdanii@freemail.hu). A busz hétfőn 17 órakor indul a kaposvári uszoda elől. Kísérjük el minél többen a csapatot, és szurkoljuk ki együtt a bennmaradást!

(Kép és szöveg : kapospolo.hu, Kaposvári Vízilabda Klub)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.