Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Május 24. 08:45, péntek | Helyi
Forrás: SMRFK

Körözött személyeket és egy tiltott határátlépőt fogtak el a rendőrök

Körözött személyeket és egy tiltott határátlépőt fogtak el a rendőrök

Kadarkúton tegnap a reggeli órákban egy tápiószőlősi férfit igazoltattak. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a Ceglédi Rendőrkapitányság körözi a férfit. A személyt elfogták és előllították a Kadarkúti Rendőrőrsre,majd értesítették az elfogásról az illetékes rendőrkapitányságot.

Elfogatóparancsot adott ki aKaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja egy somogyvári férfi ellen, akit tegnap füleltek le a lengyeltóti rendőrök. A férfit elfogták és a Lengyeltóti Rendőrőrsre előállították, majd értesítették a körözés kibocsátóját.

Tiltott határátlépőt fogtak el a nagyatádi rendőrök 2013. május 23-án a Gyékényes Vasúti Határátkelőhelyre érkező nemzetközi gyorsvonaton. Az útlevél ellenőrzés során kilépésre jelentkezett egy koszovói állampolgár, aki Magyarországon való jogszerű tartózkodását, hitelt érdemlően igazolni nem tudta. A 24 éves férfit előállították a Zákányi Határrendészeti Osztályra. Tiltott határátlépés kísérletét követte el, ezért helyszíni bírságot szabtak ki vele szemben. A tiltott határátlépés kísérletének tényét a koszovói állampolgár elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: