Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Február 12. 10:58, szerda | Helyi
Forrás: SMRFK

Megbukott a rutinellenőrzésen

Megbukott a rutinellenőrzésen

10 percig örülhetett a zsákmánynak a kaposvári férfi

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy helyi lakos ellen.

Az egyenruhások 2014. február 10-én 5 óra 55 perckor Kaposvár belterületén ellenőriztek egy 50 éves járművezetőt és megállapították, hogy a gépkocsira nem az ahhoz tartozó hatósági jelzések voltak felszerelve, a valós forgalmi rendszámok rejtve voltak. A rendőrök a jármű átvizsgálása során a rakterében 14 darab radiátort találtak, amit a gyanú szerint a sofőr 5 óra 45 perckor egy kaposvári telephelyről tulajdonított el. S. Józsefet elfogták, a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították és – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: