Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. December 19. 18:14, szerda | PR

Prezi székházban takarítanak

Prezi székházban takarítanak

A világhírű startup cég budapesti fejlesztőközpontjának takarítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft.

A jövőt idéző, az átlagtól elütő munkahelyi kultúrát megvalósító irodaház 26 országból érkező 140 fős munkaszervezetnek ad otthont.

Az exkluzív épület takarításával azért a Jánosik csapatát bízták meg, mert a prezi.com-nak a minőség és a megbízhatóság volt az elsődleges szempont – tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

Az irodaházat éjszaka takarítják, napközben pedig az úgynevezett snack pontok rendbetételéért felelnek, illetve a prezis dolgozókat szolgálják ki, reggeli étkeztetésükről gondoskodnak. Az apartman házak tisztán tartása is a Jánosik és Társai Kft. feladatai közé tartozik. Ezek a lakrészek elsősorban a san francisco-i és rigai vendégek számára vannak fenntartva.

Évente kétszer nagytakarítanak és védőréteggel látják el a járófelületeket. Csak környezetbarát tisztítószereket használnak. Naponta nyolc szakképzett takarító dolgozik az irodaházban, akik közel 4000 négyzetméteren végzik tevékenységüket.

A takarításban piacvezető, évi több, mint 10 milliárd forintos bevételt elérő Jánosik Kft. saját, jól kidolgozott tisztítás-technológiával végzi élelmiszeripari gyárak, raktárak, gyógyszergyárak, kórházak, és egyéb egészségügyi intézmények nagyon szigorú szabványainak is megfelelő takarítását. Multinacionális cégek, logisztikai bázisok óriási méretű tereit is tisztítják. Kiemelten fontosnak tartják, hogy piacvezetőként a környezetvédelemben példát mutassanak. Az idén például csaknem 40 millió forint értékben ruháztak be modern, környezetbarát gépekre – mondta Jánosik Lajos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat