Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Május 24. 08:59, péntek | Helyi
Forrás: SMRFK

Tömegverekedés egy sörözőben

Tömegverekedés egy sörözőben

A Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el 2013. május 19-én csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének elkövetése miatt.

Május 19-én a délelőtti órákban egy siófoki söröző teraszán egy három főből álló társaság megtámadott egy négy fős csoportot és a verekedést a söröző melletti autóbusz-állomás területén és a mellette húzódó közúton is tovább folytatták.

A bejelentést követően a rendőrök a Siófoki Rendőrkapitányságon előállították a garázdákat.

A helyszínen, illetve a nyomozás során beszerzett adatok alapján a nyomozó hatóság gyanúsítottként hallgatta ki B. Tamást, K. Zoltánt, T. Lászlót és N. Rudolfot. A pontos tényállás és az elkövetői magatartás megállapításához további kihallgatások, szembesítések szükségesek még a nyomozás során -tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-kapitányság.

(A kép forrása: budaorsiinfo.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: